Våra paket 2021-2022

Säsongen startar den 7:e januari 2022

DAGPAKET

Detta paket är utformat för gäster som redan ordnat boende i närområdet. En upplevelse för ett gäng vänner eller kollegor, varför inte överraska någon på födelsedagen.

Program enligt följande:
09:15 Ankomst till Routevare & Stig Blomqvist Ice Driving.
09:20 Genomgång av dagens aktiviteter över en kopp kaffe.
09:40 Ice Driving förmiddagspass (BMW & Porsche)
12:15 Lunch serveras.
13:00 Ice Driving eftermiddagspass (BMW & Porsche)
15:30 Time attack (vem är snabbast runt banan).
16:00 Passenger Ride (åk ett snabbt varv med instruktören).
16:30 Summering av dagen och hemresa!

Vad ingår?
Heldags iskörning i BMW/PORSCHE med instruktör och lunch ingår.

Minimum antal gäster: 3
Pris: 6 250 SEK  

HELGPAKET
Fredag – söndag

En cool körupplevelse
Det här är ett äventyr utöver det vanliga. Du kommer att få lära dig bilkontroll tillsammans med några av de bästa i branschen – ett gäng glada och kunniga människor som verkligen tycker om vad de gör. Iskörningen kommer att äga rum i fantastiska omgivningar, mitt bland bergen och vidsträckta skogar. Om du har tur kanske norrskenet visar sig på kvällen, en magisk upplevelse i sig. Det spelar ingen roll om du är en glad amatör eller en rutinerad förare. Med det överflöd av erfarenhet och kunskap som delas mellan våra instruktörer, finns det gott om möjligheter att lära sig nåt nytt.

Vad ingår?
Två nätters boende, alla måltider, all transfer (lokalt samt från & till Luleå-Kallax flygplats), heldags iskörning i BMW/AUDI/PORSCHE med instruktör, passenger ride, norrskensjakt.

Pris: 15 995 SEK 

DRIVERPAKET
Tisdag – fredag eller fredag – måndag

En coolare körupplevelse!
I detta paket har vi lagt till en extra kördag, många av våra tidigare gäster vill gärna ha en extra dag med iskörning och det har vi tagit fasta på. Du kommer att ha mer tid att få ett stabilt grepp om bilkontroll.

Egentligen handlar den här upplevelsen om mycket mer än iskörning och bilkontroll – det är en helhetsupplevelse där den fridfulla atmosfären och den vackra naturen får dig att glömma dina vardagliga bekymmer. Jokkmokkskänslan kommer att hålla i sig länge efter att du lämnat oss för sydligare breddgrader.

Vi garanterar en 100% myggfri upplevelse!

Vad ingår?
Tre nätters boende, samtliga måltider, all transfer (lokalt samt från & till Luleå-Kallax flygplats), två hela dagars iskörning i BMW/AUDI/PORSCHE med instruktör, passenger ride, norrskensjakt. 

Pris: 21 499 SEK

STIG/ACE-PAKET
Tisdag – fredag eller fredag – måndag


Den coolaste körupplevelsen!
Detta paket ger dig en unik möjlighet att tillbringa några dagar med 2 fantastiska herrar som tillsammans kan berätta spännande historier och fakta om Rallyvärldens mest ikoniska bil, Audi quattro S1E2.

Anders (Ace) Carlssons karriär startade redan 1976. Från 1987 till 1995 byggde och tävlade Anders med olika Audi quattros, vilket resulterade i 10 SM, NM, och EM-medaljer i rallycross. 1989 blev han totalsegrare i Svenska rallycross/Hillclimb Cupen.

Stig Blomqvists karriär började redan 1964 och 1984 blev han rallyvärldsmästare i en Audi Quattro.

Detta paket är designat för den verkliga finsmakaren som uppskattar mer saker än iskörning, vad sägs om trevliga middagar, intressanta berättelser vid öppna spisen och spännande historier hämtade från deras egna karriärer.

Vad ingår?

Tre nätters boende, samtliga måltider inkl. trerätters middag, all transfer (lokalt samt från & till Luleå-Kallax flygplats), två hela dagars iskörning i AUDI med Stig eller Ace som instruktör, passenger ride i Audi Quattro S1 E2 med Stig.

Pris: 29 995 SEK