Stig Blomqvist
Ice Driving

lär dig från en mästare

Kom till oss och upplev värmen i kylan

Att köra bil på snö & is kan vara en skrämmande upplevelse. Hos oss på Routevare får du möjligheten att på ett fantastiskt roligt och lärofyllt sätt lära dig att behärska de olika underlagen. Stig med kollegor står redo att ta emot dig och dina vänner. Våra isbanor ligger precis intill polcirkeln, 10 minuters bilresa utanför Jokkmokk.

Vår anläggning ligger i hjärtat av Svenska Lappland, mitt bland berg, sjöar och vidsträckta skogar. Om du har tur kanske du till och med får uppleva norrsken, en underbar upplevelse i sig. Hos oss har det ingen betydelse om du är en glad amatör eller en mer erfaren förare, hit är alla välkomna. Vi anpassar oss efter kunden och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Här finns det gott om möjligheter att lära sig för alla.

Ibland har vi temperaturer som förmodligen är lite kallare än de flesta av er har upplevt, men det betyder bara att ni kommer att uppleva värmen från våra öppna eldar och vänliga atmosfär mer intensivt – och vi garanterar en 100 % myggfri upplevelse!

Sammantaget handlar den här upplevelsen om mycket mer än iskörning och bilkontroll – det är en helhetsupplevelse, där den fridfulla atmosfären och den vackra naturen i kombination med spännande upplevelser får dig att glömma dina vardagliga bekymmer. Jokkmokkskänslan kommer att hålla i sig länge, även efter att du rest hem. Det här är en upplevelse som garanterat finns på många gästers ”bucket list”.

Välkommen till oss på Routevare och ”Stig Blomqvist Ice Driving”!

Routevare Testanläggning

Skräddarsydda paket

”Kom hit och upplev värmen i kylan”

– Stig Blomqvist